We kunnen eerste schoolplein-stappen zetten!

Bericht van 07-06-2024

De eerste stappen van een kind zijn extra bijzonder, en zo voelt het voor ons nu ook een beetje...

De eerste stapjes, we kunnen van start!

 

De afgelopen weken heeft u de plannen kunnen zien. Achter de schermen wordt veelvuldig overlegd en we kunnen al een en ander concreet maken! We werken hierin samen met Kuuk, zij hebben ontzettend veel mooie, creatieve ideeën en connecties die voordelig uit kunnen pakken. Een fijne partner!

 

Woensdag 26 juni om 8.30 doen we een kick-off op het onderbouwplein. Bent u er dan allen bij? 

Op deze dag gaan we starten met fase 1: we gaan met een groepje ouders ook direct aan de slag. We zoeken voor deze dag dan ook Handige Harry’s en Harriette’s. Mensen die niet bang zijn om vies te worden, in hun kluskleding en klusschoenen een dagje de handen uit de mouwen willen steken en willen genieten van de koffie en lekkers dat door ons geregeld wordt. 

In fase 2 zoeken we de groene vingers, dan gaan we aanplanten, dat doen we na de zomer zodat alles ook een goede kans heeft om te groeien. 

 

En wat dan precies? 

We hebben een eerste subsidie op groen uit de Buurt, daarmee kunnen we een aantal moestuinbakken, fruiteilanden en plantenbakken organiseren, op het onderbouwplein en het bovenbouwplein. Daarnaast worden er binnenkort een honderdveld en Kingveld aangebracht, door Pleinplakkers. Ook op het kinderdagverblijfpleintje willen we kijken naar een stukje babytuin, waardoor op alle pleinen iets moois wordt gecreëerd. 

 

Kunnen we op u rekenen? U kunt zich via de activiteiten aanmelden.

 

Daarnaast zoek ik een aantal ouders die echt actief betrokken willen zijn in de projectgroep. Dit groepje ouders duikt samen met mij, in de plannen, houden het budget bij, kunnen contacten leggen waar nodig en zijn dus actief betrokken in het proces. Lijkt dit u wat? Ook daarvoor kunt u zich aanmelden in Kwieb. 

 

Het voelt een beetje spannend, en ik ben ook ontzettend trots dat het lukt! En laten we hopen dat er steeds meer lukt en we al dat moois kunnen organiseren!

IMG_2582 IMG_2582