De eerste zichtbare acties...

Bericht van 18-06-2024

Vandaag is de eerste zichtbare actie uitgezet: op het onderbouwplein is een honderdveld geplaatst met Pleinplakkers. Spannend, zo’n eerste stap en zo leuk!!!

En er komt meer!

 

Eerder hebben we u uitgenodigd voor woensdag 26 juni. Om 8.30 starten we op het onderbouwplein waar we het officiële startsein geven. Samen aftellen naar heel veel moois!

 

We hebben voor die dag ouderhulp gevraagd. Van 8.30 tot maximaal 14.00 uur gaan we de handen uit de mouwen steken. Hier kunnen we nog een paar ouders bij gebruiken. Hoe meer hulp, hoe lager de arbeidskosten, hoe meer aanpassingen we kunnen doen. Kunt u helpen? U kunt zich nog aanmelden via de activiteiten. En natuurlijk, wij zorgen voor eten en drinken!

 

Daarnaast hebben we hulp gevraagd voor een projectgroep. Deze ouders zullen samen met ons het proces in goede banen leiden. Hierin varieert de hulp van zicht op financiën, tot het helpen in communicatie en het activeren/organiseren van mankracht. Eerder vroeg een ouder of dit bijeenkomsten zijn. Ik verwacht dat er juist ook meer digitaal contact zal zijn, en we elkaar zien als dit nodig is. Dit kunnen we dan ook samen vormgeven. Ook hiervoor kunt u zich nog opgeven via de activiteiten.

 

En hoe doen we dit alles? We zijn hard aan het sparen! De lege flessen stromen al binnen. Heeft u nog lege flessen thuis? Wij zijn daar blij mee! De prijzen voor de loterij ook. Bent u nieuwsgierig? De prijsjes staan in het kantoor, voor het raam. (Met dank aan een groep ouders die vanmorgen gezellig heeft staan inpakken!) Zo kunt u zich alvast verlekkeren op leuke prijzen, want voor ieder zit er wel een leuke prijs tussen! En binnenkort volgt er nog meer leuks waar we in de feestweek naar uit kunnen kijken.

 

We gaan er wat moois van maken!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Anita Kraakman

 

 

pleinplakkers pleinplakkers