De week van groep 5

Bericht van 04-09-2024

We zijn gestart!! De eerste dagen soms nog tranen en/of spannende kriebels, maar aan het eind van de week hebben veel kinderen hun draai weer gevonden. En het is ook nogal wat: weer samen één klas, kinderen weg, een nieuwe jongen erbij, dat is allemaal best weer even wennen.

Deze week veel aandacht voor de Kanjertraining (en dus de groepsvorming). Door middel van informatie en oefeningen leren/herhalen we hoe we er samen een leuk schooljaar van kunnen maken.

Vanaf deze plaats ontvangt u iedere week informatie over groep 5: wat hebben we de afgelopen week gedaan én wat staat er op het programma. Heel belangrijk om dit bericht goed te lezen, want het kán zijn dat er door u iets gedaan/geregeld moet worden. Bijvoorbeeld:
* Graag komende week de portfolio’s meegeven. N.B. Ik heb er gelukkig al veel gekregen.
* Zoals u al eerder heeft kunnen lezen: telefoons en smartwatches zijn op school verboden. Wilt u tóch dat uw kind bereikbaar is, dan blijven deze spullen in de tas van uw kind op de gang (voor eigen risico). 
* Maandag en vrijdag gaat groep 5 gymmen. De kinderen komen hiervoor op een veilige fiets. We gaan niet bij elkaar achterop.
* Op school maken we gebruik van de muziekmethode 123Zing. De kinderen kunnen ook huis inloggen via www.123Zing.nl. Inlognaam: oranje343 en leerlingcode: 5409.

Tot de volgende keer. 

20240904_151421 20240904_151421