De week van groep 7

Bericht van 19-09-2024

Het was een bijzonder leuke week! 

Maandag speelden we lasergame in de speelzaal. Een super toffe activiteit! Dinsdag genoten we van ons schoolreisje bij Linneashof! Een heerlijke dag. Donderdag waren de kanjertraining presentaties. Wij lieten een vertrouwensoefening zien waarbij we elkaar gingen optillen. Vrijdag hadden we een gastles verkeer waarbij we met een VR-bril aan de slag gingen. 

 

Een aantal belangrijke zaken: 

- Als het goed is heeft iedereen de het groepsblad ontvangen. Is dit niet het geval? Hij staat in de bijlage van dit bericht. 

- Voor de handvaardigheid les van komende week gaan we een voorwerp naar keuze namaken met behulp van kosteloos materiaal (wc-rolletjes, lege flessen, doppen, etc.) Zie link voor de opdracht. De kinderen moeten maandag het voorwerp en de spullen hiervoor mee naar school nemen. 

- Woensdag start de kinderpostzegelactie. De kinderen krijgen de materialen hiervoor deze dag mee naar huis. 

- De kinderen die interesse hebben in het meedoen met de voorleeswedstrijd hebben een blad mee naar huis gekregen. Hierop staat alle informatie voor de voorbereiding. Ze kunnen zich opgeven in de klas op het prikbord. De schoolkampioen gaat door naar de bibliotheek ronde en neemt het op tegen de kampioenen van de andere basisscholen uit Heiloo. 

 

Agenda

- Donderdag 19 t/m 27 september: startgesprekken (leerdoelenblad mee)

- Maandag 23 september: meenemen voorwerp en kosteloos materiaal 

- Woensdag 25 september: Start kinderpostzegels 

- Maandag 30 september: Studiedag 

IMG_3690 IMG_3690
IMG_3702 IMG_3702