Bericht van de bieb: Stem op ons Kinderboekenweekfestival! 

Bericht van 20-09-2024

1 op de 6 mensen in NL is laaggeletterd. Alarmerende cijfers, die vragen om een gerichte aanpak. Hierdoor wordt er steeds meer naar de bibliotheek gekeken om de taalontwikkeling onder leerlingen te stimuleren. 

Daarom willen wij iets organiseren wat de kinderen van Heiloo samenbrengt, waar het plezier in het lezen en boeken vanaf spat en waardoor zij de weg naar de bibliotheek altijd weten te vinden. 

Op zondag 13 oktober 2024 willen wij de bieb omtoveren tot een heus kinderboekenfestival voor alle kinderen van de basisscholen in Heiloo. Op deze dag kunnen de kinderen feestelijke workshops en leuke/grappige activiteiten rondom kinderboeken volgen. Ook willen wij natuurlijk livemuziek en een ander tof optreden!

Maar dat kunnen wij niet alleen! Helpen jullie mee? Stem dan op ons via de Rabobank Clubsupport actie! https://www.rabo-clubsupport.nl/alkmaar-eo/stemmen?zoekterm=bibliotheek (https://www.rabo-clubsupport.nl/alkmaar-eo/stemmen?zoekterm=bibliotheek) 

 

Daarnaast zijn wij ook op zoek naar bedrijven die ons willen sponsoren in ruil voor publiciteit. Interesse of vragen? Mail dan voor 20 sept. naar: mkuyper@bibliotheekheiloo.nl (mailto:mkuyper@bibliotheekheiloo.nl). 

 

Alvast bedankt en tot op het festival! 🎈 

 

carnival carnival