Een nieuw gezicht in groep 1/2A als juf Jacintha met verlof is.

Bericht van 26-09-2024

De vacature staat nog open, en we kunnen u nu al melden dat we de vacature al gedeeltelijk hebben kunnen vervullen. Joke Snijders zal vanaf 1 december bij Blosse in dienst zijn en start meteen bij ons op school in de vervanging van juf Jacintha, op maandag, dinsdag en woensdag. Hieronder stelt ze zich aan u voor. Voor de overige dagen zijn we nog bezig met een oplossing, en we hebben er vertrouwen in dat dit ook goed komt. 

 

Aan de ouders van groep 1 /2 A.

 

Graag wil ik me voorstellen. Ik ben Joke Snijders, ik ben 60 jaar en woon in Bakkum. Ik ben getrouwd met Peter en we hebben 2 dochters van 22 en 25.

De afgelopen week ben ik wezen kijken op de Willibrord en in de klas en voelde een hele fijne sfeer. Ik ben nu werkzaam als leerkracht bij Heliomare onderwijs maar ben tot de conclusie gekomen dat mijn gevoel meer ligt bij het basisonderwijs. Ik heb veel ervaring met kleuters en voel me enorm thuis in deze doelgroep. Ik kijk uit naar deze nieuwe baan en heb er zin in. Ik zal voor juf Jacintha met verlof gaat de klas nog een keer bezoeken zodat de kinderen een gezicht hebben bij hun nieuwe juf.

 

Hartelijke groet van Joke Snijders.

Joke Snijder Joke Snijder