De week van groep 5

Bericht van 16-10-2024

Het begin van deze week stond in het teken van onze afsluiting van de Kinderboekenweek. Juf Leonie las een grappig/spannend verhaal voor over een eiland, een professor, een assistent, een geheimzinnige doos.... De kinderen mochten tegelijkertijd een illustratie bij dit verhaaltje maken. Natuurlijk zagen alle tekeningen er anders uit; lezen zorgt voor een creatief brein.

Portfolio
Wij nodigen u uit om volgende week het portfolio van uw kind te komen bekijken. Elke dag bent u van harte welkom tussen 08:20 - 08:40 uur. Uw kind zal vol trots de inhoud met u bespreken. 

Tafel van 8
We zijn begonnen met het oefenen van de tafel van 8. Het oefenblad heeft uw kind inmiddels mee naar huis gekregen. Voor de zekerheid zit er ook een exemplaar in de bijlage bij dit nieuwsbericht.

Kanjertraining
Uw kind heeft donderdag een info-doeblad mee naar huis gekregen van de Kanjertraining. Dit blad mág (hoeft niet) thuis worden behandeld/ingevuld. Misschien vindt uw kind het leuk om het (ingevulde) blad mee terug te nemen naar school om het toe te voegen aan het portfolio. Leuk voor later. N.B. Ook dit blad is als bijlage terug te vinden.

Tot de volgende keer.

20241015_084330 20241015_084330